Facebook Twitter

50 jaar BAS: informatie vrijdag

50 jaar BAS: informatie vrijdag 17 september 2014.  BAS Voetbal bestaat 50 jaar! Om dat te vieren worden er ook op de vrijdag een aantal activiteiten georganiseerd. Om 19.00 uur wordt er gestart met de sponsoravond, waar Foppe de Haan tegenover de aanwezigen zijn verhaal vertelt. Uiteindelijk loopt het volledige programma door tot zaterdagochtend 7.00 uur.

Sponsoravond
De sponsoravond is vrijdag toegankelijk voor genodigden. Deze genodigden hebben de kans gehad om zich aan te melden en krijgen een mooi programma voorgeschoteld. Hoofdact is uiteraard het verhaal van Foppe de Haan, ex-trainer van onder andere SC Heerenveen. De avond begint om 19.00 uur en rond de klok van 23.00 is de sponsoravond ten einde.
 
Dart- en Klaverjastoernooi
Aansluitend aan de sponsoravond wordt er begonnen met zowel het dart- als het klaverjastoernooi. De deelnemers worden om 23.00 in ’t Bastion verwacht, zodat beide toernooien een half uur later kunnen beginnen. In totaal komen er 32 darters en 20 klaverjassers in actie. “Een mooi deelnemersveld”, zo meldt de organisatie.
 
Nachttoernooi
Terwijl de oudere leden gaan darten en klaverjassen spelen de D-pupillen en de C-junioren een heus nachttoernooi. Om 22.00 uur worden de voetballers verwacht, waarna een half uur later het mixtoernooi van start gaat. Om 2.00 uur zijn vervolgens alle wedstrijden gespeeld en overnachten de deelnemers in de grote feesttent. Vergeet je slaapspullen niet! Om 7.00 uur staat er een ontbijt klaar, waarna het nachttoernooi ten einde is.
 
FIFA-toernooi
Na het dart- en klaverjastoernooi wordt de kantine omgedoopt tot een gameparadijs. Op vijf grote schermen en een aantal tv’s spelen bijna 40 gamers het spel FIFA 14. De deelnemers dienen zich om uiterlijk 2.30 uur te melden in ’t Bastion. Het toernooi is ten einde wanneer de finale is gespeeld. Dit zal rond de klok van 7.00 uur zijn.
 
Wij wensen een ieder opnieuw een mooie en gezellige dag toe!
 
Jubileumcommissie BAS Voetbal

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat