Facebook Twitter

Inschrijving BBQ gesloten: meer dan 250 deelnemers

Inschrijving BBQ gesloten: meer dan 250 deelnemers 15 september 2014.  De inschrijfmogelijkheid voor de BBQ aanstaande zaterdag is, in verband met het bestellen van het vlees, ondertussen gesloten. De opkomst lijkt voorlopig meer dan mee te vallen.

Via de jubileumwebsite 50jaar.basvoetbal.nl konden leden-, oud-leden, vrijwilligers en andere genodigden aangeven met hoeveel personen ze mee wilden doen met het reünie-toernooi, de aansluitende BBQ en de feestavond. De belangstelling hiervoor bleek overweldigend.

Voorlopig zijn meer dan 250 mensen van de partij wanneer onder hopelijk goed weer het 50-jarig bestaan met een gezamenlijke maaltijd wordt gevierd.

Alsnog meedoen?
Mensen die zich niet hebben opgegeven, kunnen zaterdag nog bekijken in hoeverre er nog plaats is. Garanties hiervoor zijn echter niet meer te geven. Opgeven voor de andere activiteiten is overigens nog steeds mogelijk.

Vrijwilligers
Aangezien BAS Voetbal draait op vele, vele vrijwilligers, verwachten wij van een ieder dat er handjes uit de mouwen gestoken worden om de BBQ en feestavond in goede banen te leiden. Wie de hele dag/avond wil meehelpen, kan dit kenbaar maken via 50jaar@basvoetbal.nl

Hoe dan ook kijken wij uit naar een fantastisch evenement de komende week!

Feestcommissie BAS Voetbal

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat