Facebook Twitter

De beste FIFA-speler van BAS

De beste FIFA-speler van BAS 25 augustus 2014.  Van 17 tot 20 september viert BAS Voetbal haar 50-jarig jubileum in een week vol festiviteiten. Zo wordt er van vrijdag op zaterdag gestart met de 24 uur van BAS. Onderdeel hiervan: Een FIFA-toernooi op groot scherm voor de jeugd.

FIFA is al meer dan tien jaar het meest toonaangevende voetbalspel op de computer. Met iedere editie wordt het spel bovendien steeds echter en lijken de spelers op hun levende tegenhangers. Het spel is populair bij de jeugd en daarom kunnen zij nu bewijzen wie de beste van BAS is.

Op groot scherm (in de feesttent of kantine) wordt een toernooi afgewerkt. Het feit dat dit 's nachts tussen 2.30 en 4.30 uur is, maakt het extra speciaal en gezellig. Leden van 16 jaar en ouder kunnen hieraan deelnemen. Inschrijven/aanmelden kan via de jubileumwebsite 50jaar.basvoetbal.nl of via deze rechtstreekse link.

24 uur van BAS
Tijdens de 24 uur van BAS worden er vanaf vrijdagnacht tot en met zaterdagnacht 24 lang activiteiten gehouden op en rond de velden van BAS. Naast een darttoernooi, klaverjastoernooi en FIFA-toernooi, wordt er een voetbalclinic gegeven door BAS 1 en is er een nachttoernooi met overnachting voor de jeugd. Bekijk het volledige programma en schrijf je in via deze link.

Feestcommissie 50 jaar BAS Voetbal

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat