Facebook Twitter

BAS speelt jubileumduel tegen Heerenveen

BAS speelt jubileumduel tegen Heerenveen 9 juli 2014.  BAS Voetbal ontvangt in het kader van het 50-jarig jubileum de beloften van SC Heerenveen. Op 18 september komen de jonge Friezen naar De Schelp, om het daar op te nemen tegen het eerste elftal van de club. "Een mooie tegenstander voor een jubileumduel", zo oordeelt de organisatie.

De beloften van SC Heerenveen behoren op dit moment tot de top van Nederland. In het seizoen 2012/2013 haalde de ploeg de landstitel binnen, door op de laatste speeldag met 2-3 te winnen van PSV. Afgelopen seizoen deed Heerenveen ook lang mee om de titel, maar uiteindelijk bleef het bij een vierde plaats. Op 18 september zijn de talenten dus in Biddinghuizen. "Je krijgt dan de kans om de aanstaande eredivisionisten in ons eigen dorp aan het werk te zien. Zet het alvast in je agenda!"

VoetbalCity
Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er op het Biddinghuizer sportpark een speelmiddag georganiseerd. VoetbalCity komt naar BAS en schotelt de jeugd een mooi programma voor. De middag begint om 15.30 uur en eindigt uiteindelijk om 19.00 uur. "Zo kan iedereen gewoon naar de jubileumwedstrijd." Het volledige jubileumprogramma loopt van 18 tot en met 20 september. Voor meer informatie kun je kijken op http://50jaar.basvoetbal.nl.

BAS Voetbal

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat