Facebook Twitter

Jeugdleden genieten volop van VoetbalCity

Jeugdleden genieten volop van VoetbalCity 18 september 2014.  Het eerste evenement omtrent het 50-jarig jubileum van BAS Voetbal is ten einde. Donderdagmiddag genoten om en nabij de tachtig kinderen van VoetbalCity en daarmee is de jubileumweek officieel geopend. “Een beter begin kon niet. Zon, een mooi voetbalparcours en veel kinderen. Top”, zegt Henk Georg, voorzitter van de jubileumcommissie.

VoetbalCity kwam donderdag voor de tweede keer naar BAS, want eerder was het bedrijf al actief op één van de familiedagen. Ook ditmaal was het weer een waar succes, want op veld 3 waren louter lachende gezichten te zien. In totaal deden er acht groepjes mee, die waren ingedeeld op leeftijd. Het parcours bestond uit vele activiteiten, waaronder levend tafelvoetbal en een snelheidsmeter. “Voor ieder wat wils, ook daar hebben we niet over te klagen gehad. Helemaal goed.”

Jubileumduel
Donderdagavond gaat het jubileumprogramma door met de wedstrijd tussen BAS en Jong SC Heerenveen. Inmiddels zijn de Friezen al gearriveerd en maakt iedereen zich op voor deze ontmoeting. “Kaarten zijn nog altijd te koop. Kinderen tot en met 16 jaar kunnen voor 2,50 euro naar binnen, terwijl de overige belangstellenden 5 euro betalen.” Aanvang van het duel is om 19.00 uur. 

Klik hier voor alle foto's

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat