Facebook Twitter

50 jaar BAS: informatie donderdag

50 jaar BAS: informatie donderdag 17 september 2014.  Het is bijna zover! Woensdag bestaat BAS 50 jaar en donderdagmiddag beginnen de festiviteiten. Om 15.30 uur wordt er gestart met VoetbalCity, waarna om 19.00 de jubileumwedstrijd op het programma staat. Het vlaggenschip van onze club speelt dan tegen Jong SC Heerenveen.

VoetbalCity
Het evenement VoetbalCity begint donderdagmiddag om 15.30 uur. Rond dat tijdstip wordt iedereen op het sportpark verwacht, waarna de grote groep wordt opgedeeld in kleine groepjes. Tot 18.30 uur werken de deelnemers een parcours met voetbalspelletjes af en daarbij wordt ook gezorgd voor wat te eten en te drinken. Wat dat is houden we nog even geheim!
 
Jong SC Heerenveen
Nadat om 18.30 uur VoetbalCity is afgerond speelt een half uur later het eerste elftal tegen Jong SC Heerenveen. Kaarten voor het jubileumduel zijn te koop aan de deur en kosten 5 euro. Voor kinderen tot en met 16 jaar kosten kaarten 2,50 euro. Voor, tijdens en na de wedstrijd is de kantine uiteraard geopend! Een voorbeschouwing op het duel volgt later vandaag.
 
Wij wensen een ieder donderdag veel plezier!
 
Jubileumcommissie BAS Voetbal

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat