Facebook Twitter

Schrijf je nog snel in voor de BBQ!

Schrijf je nog snel in voor de BBQ! 10 september 2014.  BAS Voetbal bestaat over exact een week vijftig jaar. De vereniging organiseert in de dagen daarna vele activiteiten, waaronder een barbecue. Deze barbecue staat gepland voor volgende week zaterdag en is toegankelijk voor leden, oud-leden, sponsoren, donateurs en vrijwilligers van de club. Inschrijven kan nog tot en met vrijdag!

De zaterdag wordt voor een groot gedeelte gevuld door ‘de 24 uur van BAS’. Nadat leden en oud-leden een balletje hebben getrapt op het reünie-toernooi, wordt de barbecue tussen 17.00 en 18.00 uur aangestoken en kan een ieder genieten van een heerlijke maaltijd. Voor 7,50 euro per persoon kun je aanschuiven. “Schroom niet en geef je op. Dit kan nog tot en met aankomende vrijdag, dus wees er snel bij!”
 
Inschrijven
Inschrijven voor de barbecue kan via deze rechtstreekse link of via de speciale jubileumsite. Op deze site kunnen alle belangstellenden ook meer informatie vinden over het volledige programma. Vergeet je niet aan te melden! 

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat