Facebook Twitter

Jubileum BAS: klaverjassen of darten?

Jubileum BAS: klaverjassen of darten? 8 september 2014.  Ga je klaverjassen of wordt het toch darten? Die vraag staat centraal in de eerste uren van ‘de 24 uur van BAS’. In het kader van het 50-jarig jubileum worden er vanaf vrijdagavond 19 september de nodige activiteiten georganiseerd, waaronder een dart- en klaverjastoernooi. Nog niet ingeschreven? Doe het dan snel!

Een pijltje gooien, een kaartje leggen, het zijn twee bezigheden die veel voorkomen. Op vrijdag 19 september begint ‘de 24 uur van BAS’ dan ook met deze twee activiteiten, speciaal voor alle leden, sponsoren en donateurs boven de 18 jaar. “Het zijn twee activiteiten, waarbij het contact tussen de leden groot is. Het moet dan ook wel gezellig worden. Dat kan niet anders”, meldt de organisatie. Zo rond de klok van 23.00 uur beginnen beide toernooien en een uur of drie later zijn deze twee activiteiten ten einde.
 
Inschrijven
Om daadwerkelijk ook mee te doen, is het nodig om je in te schrijven. Dit geldt overigens ook voor de andere onderdelen binnen ‘de 24 uur van BAS’. Opgeven kan via deze rechtstreekse link of via de speciale jubileumsite. Op deze site kunnen alle belangstellenden ook meer informatie vinden over het volledige programma.  

Voor het klaverjassen kunnen mensen ook contact opnemen met Wim Kluin(06-46641905/0321-319297 of w.kluin@canaldigitaal.nl).

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat