Facebook Twitter

Foppe de Haan vervangt Wim Kieft bij BAS

Foppe de Haan vervangt Wim Kieft bij BAS 4 september 2014.  Van 18 tot 20 september aanstaande viert voetbalvereniging BAS het 50-jarig bestaan van de club met diverse activiteiten voor leden, oud-leden, vrijwilligers en genodigden. In dat kader houdt de club op vrijdag 19 september een avond voor haar sponsoren, waarbij Foppe de Haan en Evert ten Napel als spreker aanwezig zijn.

Bij het bekendmaken van het programma engie tijd geleden stond nog vermeld dat oud-profvoetballer Wim Kieft de sponsoravond zou komen verzorgen. Kort voor het evenement bleek dat Kieft verhinderd was op 19 september, dus moest gezocht worden naar een passend alternatief. Dat alternatief heeft BAS nu gevonden in Foppe de Haan, in het verleden trainer bij onder andere SC Heerenveen.

Leiding geven = coachen
Foppe de Haan is reeds jaren een succesvolle spreker, opgebouwd vanuit zijn succesvolle periode als trainer bij SC Heerenveen. Samen met voorzitter Riemer van der Velde heeft hij een fijne neus voor het opsporen van talenten. ‘Een coach is iemand die anderen beter maakt.’ Ruud van Nistelrooy wordt als onbekende voetballer binnengehaald en is enige jaren later een wereldvoetballer bij Manchester United. Vanaf 2004 was Foppe de Haan bij de K.N.V.B. technisch directeur en zeer succesvol als coach van het Oranje voetbalteam onder de 21, waarmee hij Europees Kampioen werd.

Voor de avond zijn sponsoren van BAS Voetbal en leden van de 50-euro club uitgenodigd. Zij kunnen zich aanmelden via de speciale themawebsite http://50jaar.basvoetbal.nl/sponsoravond.

Feestcommissie BAS Voetbal

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat