Facebook Twitter

Jubileum BAS Voetbal: nachttoernooi voor D's & C's

Jubileum BAS Voetbal: nachttoernooi voor D's & C's 28 augustus 2014.  Het 50-jarig jubileum van BAS Voetbal nadert met rasse schreden. Van 18 tot en met 20 september worden er volop activiteiten georganiseerd, waaronder een heus nachttoernooi! Het voetbaltoernooi voor de D’s een C’s begint op vrijdagavond om 22.00 uur en eindigt zo rond de klok van 2.00 uur. Schrijf je nu in!

Het nachttoernooi is onderdeel van de 24 uur van BAS. De D-pupillen en de C-junioren worden zo rond de klok van 22.00 uur verwacht, waarna een half uur later het mixtoernooi kan beginnen. Om 2.00 uur zijn alle wedstrijden vervolgens gespeeld, maar is het programma nog niet afgelopen. De deelnemers overnachten na het toernooi in de speciale feesttent, waarvoor men een luchtbed en slaapzak moet meenemen. Om 7.00 uur staat er dan een lekker ontbijt op het programma en vervolgens is het nachttoernooi ten einde. 
 
Inschrijven
De inschrijving voor het nachttoernooi is inmiddels begonnen. Via 50jaar.basvoetbal.nl of deze rechtstreekse link kun je nu al een plaats bemachtigen. Daarnaast ontvangen alle leiders/trainers ook nog een inschrijfformulier, waarop de jeugdleden kunnen aangeven dat ze meedoen. Deelname is gratis en het wordt hoe dan ook een gezellige nacht! Twijfel dus niet en schrijf je nu in! 

Feestcommissie 50 jaar BAS Voetbal

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat