Facebook Twitter

BAS Voetbal viert in september jubileum

BAS Voetbal viert in september jubileum 11 maart 2014.  Voetbalvereniging BAS uit Biddinghuizen viert in september van dit jaar haar 50-jarig jubileum. Uiteraard wil de vereniging dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan en dus viert het feest. Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 september zijn er op en rond sportpark De Schelp de nodige festiviteiten.

Vier dagen lang wordt er op Sportpark De Schelp in Biddinghuizen stil gestaan bij het jubileum van de voetbalvereniging. Onder leiding van voorzitter Henk Georg is een speciale jubileumcommissie al druk bezig met de voorbereidingen en het samenstellen van het programma. "Dat verloopt prima, er staan een aantal mooie activiteiten op de planning", zegt Georg. "De donderdagavond is gereserveerd voor een jubileumwedstrijd. Ons eerste elftal gaat dan spelen tegen een mooie tegenstander", verklapt de voorzitter.

Ook zeker is de afsluiting op zaterdagavond. Nadat er de hele dag al de nodige activiteiten zijn geweest, wordt er afgesloten met een feestavond. "We serveren dan een mooie avond. Hoe die definitief wordt ingevuld, dat is nog niet honderd procent zeker. Maar zet het alvast in de agenda", laat Georg weten. Op die zaterdag is er normaliter al competitievoetbal, maar bij BAS niet. De teams hebben geen competitieverplichtingen, waardoor een ieder kan genieten van de vele activiteiten.

Speciale site
Om iedereen op de hoogte te houden van de vorderingen heeft de jubileumcommissie een speciale website in het leven geroepen. Via http://50jaar.basvoetbal.nl blijf je op de hoogte van alles rond het jubileum en daar is in een later stadium ook het volledige programma te vinden. "Het is even wachten op het definitieve programma, dan gaat de site volledig gevuld worden."

Tevens kun je ook via Twitter en Facebook op de hoogte blijven. Volg daarvoor @50jaarBAS of 'like' de Facebook-pagina 50jaarBAS.

De jubileumcommissie. Van links naar rechts: Chris Burgers, Eelse Bies, Herman Stegeman, Mart Muller, Wouter Foppen, Ane Sybesma, Henk Georg. (Op de foto ontbreken een aantal leden.)


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat