Facebook Twitter

50 jaar BAS: informatie zaterdag

50 jaar BAS: informatie zaterdag 19 september 2014.  BAS Voetbal bestaat 50 jaar! Om dat te vieren worden er ook op zaterdag een aantal activiteiten georganiseerd. Om 13.00 uur begint de clinic van BAS 1 en die wordt gevolgd door het mixtoernooi en de BBQ. Als afsluiter van het jubileumweekend is er een feestavond met de Biddinghuizer band Zeldzaam.

Clinic
Voor de F-pupillen tot en met de C-junioren is er zaterdagmiddag een clinic van het eerste elftal. Onder leiding van de selectiespelers voeren de jeugdleden vele voetbaloefeningen uit, om uiteindelijk klaar te zijn voor hun debuut in ons eerste elftal. De leden worden om 12.30 uur verwacht, een half uur later beginnen de eerste oefeningen!
 
Reünie toernooi
Terwijl de jeugdleden nog uitrusten van de clinic beginnen de oudere leden en oud-leden aan het reünie toernooi. Op groot veld komen helden van nu en helden van weleer elkaar tegen. De deelnemers worden rond de klok van 14.00 uur op het sportpark verwacht, waarna het toernooi een half uur later kan beginnen. Rond de klok van 17.00 uur zijn alle wedstrijden gespeeld en is de winnaar bekend. Niet ingeschreven? Kom dan gerust naar De Schelp om een balletje te trappen. Leden en oud-leden vanaf de B-junioren mogen meedoen.
 
BBQ
Nadat alle activiteiten ten einde zijn, wordt er gestart met de barbecue. De ingeschreven personen moeten op het sportpark betalen en krijgen vervolgens een bandje. Via dat bandje kan men zien wie er die middag mee eet. Let op: Vanaf het begin van de barbecue wordt er gewerkt met muntjes. Deze zijn te koop op het sportpark!
 
Feestavond
De feestavond is de afsluiter van het jubileumweekend. Rond de klok van 20.00 uur begint het feest en rond de klok van 1.00 uur is het programma dan ten einde. Ook tijdens de feestavond wordt er gewerkt met muntjes en de tent is toegankelijk voor leden, oud-leden en mensen met een sterke binding met de club.
 
Wij wensen jullie ook zaterdag weer veel plezier!
 
Jubileumcommissie BAS Voetbal

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat